The Bridge Ability capaciteitentest
The Bridge Ability capaciteitentest biedt in verschillende situaties inzicht in capaciteiten en de intelligentie van een kandidaat. De capaciteitentest wordt vaak afgenomen om te bepalen of een werknemer kan doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijheden....
Brandveiligheid: horeca en evenementen
Veiligheid bij beurzen, evenementen, en in de horeca is voortdurend een terugkerend thema. Soms is 100% veilig niet mogelijk. Als voorbeeld een windhoos die een feesttent meeneemt. Dan is dat echt een natuurramp, en daar kunt u zich niet tegen wapenen. Maar op...
Van plan om zelf bier te brouwen?
De kans is ontzettend groot dat jij van plan bent om zelf bier te brouwen, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Zelf bier brouwen is ontzettend leuk om te doen. Nu is het wel noodzakelijk dat je op de juiste manier aan het werk gaat. Het...
Realisme versus optimisme in het bedrijfsplan
De belangrijkste functie van een bedrijfsplan is het wekken van interesse bij investeerders, zodat ze een cheque schrijven. Om dit doel te bereiken, worden schrijvers van bedrijfsplannen vaak uitgedaagd door het juiste niveau van optimisme in hun plan te bepalen. Dat...
Ik wil mijn eigen restaurantbedrijf beginnen, maar waar moet ik op letten?
ik wil beginnen met mijn eigen restaurantbedrijf, maar welke financiƫle opties heb ik? Dus je wilt je eigen restaurantbedrijf beginnen, maar je bent bang dat je niet genoeg geld kunt verdienen om je bedrijf op te zetten, zo ja, dan is dit artikel iets voor jou. Ik zal...
Wat u moet weten over het starten van een restaurantbedrijf
Een van de grootste uitdagingen bij het starten van een restaurantbedrijf is het gebrek aan gekwalificeerd personeel. Met de groei van de foodservice-industrie is er een sterke vraag naar gekwalificeerde werknemers in een reeds verminderde arbeidspool. Bij het starten...
10 manieren waarop vrouwelijke restauranteigenaren en -managers onconventioneel werken
10 manieren waarop vrouwelijke restauranteigenaars en -managers onconventionele restaurantmarketing en reclame gebruiken om de winst omhoog te schieten Veel vrouwelijke restauranteigenaars en -managers hebben geleerd hoe ze een hongerige menigte naar hun restaurants...