Ik wil mijn eigen restaurantbedrijf beginnen, maar waar moet ik op letten?

ik wil beginnen met mijn eigen restaurantbedrijf, maar welke financiële opties heb ik?

Dus je wilt je eigen restaurantbedrijf beginnen, maar je bent bang dat je niet genoeg geld kunt verdienen om je bedrijf op te zetten, zo ja, dan is dit artikel iets voor jou. Ik zal de verschillende opties bespreken die u misschien wilt bedenken waar u financiering kunt krijgen voor uw nieuwe restaurantbedrijf, de volgende zijn: –

Uw vrienden en familie, u denkt misschien dat dit de beste optie is als zij de financiering voor u beschikbaar hebben, maar je moet niet vergeten dat ze maar een bepaald bedrag beschikbaar zullen hebben en dat ze je niet meer kunnen geven als je in de problemen komt en het kan ook een slecht gevoel zijn dat je ze niet zo snel kunt terugbetalen als je dacht dat je zou kunnen om winst te maken in een bedrijf kan een goed jaar of zelfs meer duren. Je zult ook moeten bespreken welke interesse je hen zou geven, dit alles kan problemen veroorzaken met je relaties met de persoon of personen, is het het waard, denk er eens over na.

Uw spaargeld Als u een flink bedrag aan spaargeld heeft, kunt u het misschien gebruiken voor uw nieuwe restaurantbedrijf, het hangt af van het bedrag dat u heeft bespaard. Dit bedrag kan snel opraken en als dat het geval is, moet u een plan b hebben waarin u elders financiering kunt krijgen.

Creditcards bieden ze u geld om items te kopen, maar als u hier contant van wilt hebben, rekenen ze hiervoor meestal een dagelijkse rente. Creditcards hebben ook een maximale limiet, afhankelijk van uw kredietgeschiedenis, dit kan slechts 3.500 zijn en dit zou u niet ver brengen bij het opzetten van uw bedrijf, dus u zou meer dan één kaart moeten nemen, maar u moet ook een minimum betalen bedrag elke maand en wanneer u uw bedrijf opzet en er geen inkomen op komst is, kunt u zich mogelijk niet elke maand de minimumbetalingen veroorloven.

Home Equity Het gebruik van uw huis als equity kan een zeer risicovolle onderneming zijn, wat er gebeurt als uw bedrijf niet werkt zoals u denkt dat het zou werken en u geen rekeningen zou kunnen betalen enz. Uw huis kan van u worden afgepakt en u heeft geen huis om in te wonen , je moet serieus nadenken over deze, is het het risico waard?

Bankleningen U kunt mogelijk een banklening aangaan als u een goede kredietgeschiedenis heeft, het bedrag dat u mogelijk ontvangt, is hiervoor en daarom kan het een paar duizend pond bedragen, maar het kan veel meer zijn dan vijftig duizend pond . De rente wordt elke maand berekend en het hangt van het bedrijf af hoe hoog deze kan zijn.

Angels Investors business angels kunnen u van vijfentwintigduizend tot tweehonderdduizend geven, afhankelijk van hoeveel engelen zich groeperen als dit mogelijk is voor uw bedrijf. De engel of engelen zullen u op het juiste moment financieel ondersteunen en zullen u advies geven, maar zullen niet dagelijks betrokken zijn bij het runnen van het restaurant. Wees voorbereid, want ze willen een goed aandeel van het bedrijf, zodat ze het geld dat ze hebben geïnvesteerd en meer kunnen terugkrijgen, maar ze kunnen erg nuttig zijn, omdat ze misschien een paar jaar geleden hetzelfde of vergelijkbaar met u hebben gedaan en een succes hebben gemaakt van hun bedrijf zodat ze anderen kunnen helpen.

Venture Capitalists, zij bieden financiële steun voor uw nieuwe restaurantbedrijf, maar helpen u ook om uit te zoeken hoe u het restaurant kunt runnen en helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, enz. Ze willen ook een goed rendement voor hun investering zoals de business angels.

Al het bovenstaande zijn opties die voor de meeste mensen beschikbaar zijn en ik weet zeker dat in welke omstandigheden u zich ook bevindt, u passende financiering zult vinden voor uw restaurantbedrijf.