The Bridge Ability capaciteitentest

The Bridge Ability capaciteitentest biedt in verschillende situaties inzicht in capaciteiten en de intelligentie van een kandidaat. De capaciteitentest wordt vaak afgenomen om te bepalen of een werknemer kan doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijheden. De test wordt ook gebruikt om sollicitanten te toetsen. The Bridge Ability capaciteitentest helpt bij het identificeren van de juiste kandidaten.

Capaciteitentest in combinatie met een beroepentest

De Bridge Ability capaciteitentest is geschikt om de cognitieve vaardigheden en de intelligentie van kandidaten te toetsen. De test is geschikt voor iedereen tussen de 15 en 65 jaar en kan aangepast worden op basis van het opleidingsniveau van de kandidaat. Iedereen met een opleidingsniveau van mbo tot wo kan de test maken.

In combinatie met de capaciteitentest is een beroepentest ook erg behulpzaam. Met The Bridge Career beroepentest krijgen kandidaten antwoord op de vraag: welk beroep past het beste bij mij? De test is gebaseerd op twee wetenschappelijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. De beroepentest kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan outplacement, reïntegratie, mobiliteit, ontwikkeling en loopbaanadvies.

Een capaciteiten- en beroepentest helpen studenten de juiste carrière keus te maken

Van de gemiddelde student in Nederland verwachten wij dat ze op 16 jarige leeftijd al kunnen beslissen wat zij de rest van hun leven willen blijven doen. Voor veel scholieren zorgt dit voor onnodige stress. Een capaciteitentest in combinatie met een beroepentest schept duidelijkheid. Je komt er niet alleen achter wat jij nu echt leuk vind om te doen, maar je ontdekt ook waar je van nature goed in bent. Door deze informatie serieus te nemen is de kans groot dat je de juiste keus maakt waardoor je een goede kans hebt op een succesvolle carrière.

Toets kandidaten voor een versnelde wervingsselectie

Het werven en selecteren van de juiste kandidaten kan veel tijd en moeite in beslag nemen. Daarom is het handig als je van tevoren kunt toetsen of een kandidaat de juiste capaciteiten heeft om een openstaande vacature te vervullen. The Bridge Ability capaciteitentest meet onder andere de numerieke aanleg, de verbale aanleg en logisch denken. Op basis van de uitkomst kun je bepalen of een kandidaat geschikt is voor in jouw bedrijf. De capaciteitentest word niet alleen gebruikt tijdens werving en selectie van sollicitanten. De test kan ook goed ingezet worden voor het toetsen van externe kandidaten als ZZP’ers of gedetacheerd personeel.

Test of een medewerker klaar is voor een promotie of reïntegratie

De capaciteitentest is geschikt om te testen of een werknemer klaar is voor een promotie. Zo geeft de test bijvoorbeeld inzicht in hoe iemand is als leider, hoe accuraat iemand werkt en hoe efficiënt iemand werkt. Tot slot bieden de capaciteitentest en de beroepentest uitsluitsel bij reïntegratie van medewerkers die landurig ziek zijn.

Ben jij op zoek naar een manier om studenten te helpen bij het maken van de juiste carrière keuze of ben jij benieuwd naar wie geschikt is om gepromoveerd te worden? Bestel de capaciteitentest of de beroepentest vandaag.